Σφάλμα
  • Δεν είναι διαθέσιμο το πρότυπο για αυτήν τη σελίδα. Παρακαλώ, επικοινωνήστε με το διαχειριστή του ιστοτόπου.

 

Επιστροφές προϊόντων - Επιστροφή χρημάτων

 

Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής οποιουδήποτε προϊόντος για 30 ημέρες χωρίς καμία επίπτωση και με δικαίωμα επιστροφής των χρημάτων σας στο ακέραιο ανεξαρτήτως της αιτίας επιστροφής. Η περίοδος αυτή ξεκινάει τη μέρα που η συμφωνία γίνεται αποδεκτή και από εμάς, δηλαδή την ημέρα αποστολής του προϊόντος, και διαρκεί μέχρι 30 ημέρες από την ημερομηνία που θα παραλάβετε το προϊόν σας.

Εάν επιθυμείτε την επιστροφή κάποιου προϊόντος, οφείλετε να κρατήσετε το αντικείμενο στην κατοχή σας και να είστε υπεύθυνοι για τη σωστή μεταχείρισή του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε αμέσως σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή κάποιου προϊόντος. Τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση που επιθυμείτε να μας στείλετε το προϊόν θα επιβαρύνουν την πλευρά σας και το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται, σε λογικά πλαίσια, κοντά στην αρχική του κατάσταση και να συνοδεύεται από τις εγγυήσεις και τα υπόλοιπα έγγραφα τα οποία σας έχουμε προμηθεύσει. Διαφορετικά μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας, όπου θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε την διαδικασία της επιστροφής.

Εξαιρέσεις

Θα θέλαμε να σημειωθεί ότι ορισμένα αντικείμενα δεν επιστρέφονται εκτός αν είναι ελαττωματικά. Συγκεκριμένα αντικείμενα εξαιρούνται από την εγγύηση μας αυτή και αφορά αντικείμενα που έχουν χαραχθεί ή τροποποιηθεί ειδικά για εσάς όπως και ρολόγια τα οποία έχουν φορεθεί.

Ειδικές περιπτώσεις αφορούν προϊόντα στα οποία υπάρχει θέμα υγιεινής. Τέτοια είναι για παράδειγμα σκουλαρίκια τα οποία έχουν φορεθεί, κτλ. Σε περίπτωση που δεν έχουν αφαιρεθεί τα ειδικά προστατευτικά μπορείτε να μας επιστρέψετε κανονικά το προϊόν.

Παρόλα αυτά, εμείς είμαστε πιστοί στην αφοσίωσή μας στον πελάτη και είμαστε χαρούμενοι να επικοινωνήσετε μαζί μας για την εύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης η οποία θα σας αφήσει ευχαριστημένους.

Παρακαλούμε να ανατρέξετε στη σελίδα μας «Επιστροφές & Ανταλλαγές» για λεπτομέρειες σχετικά με τους τρόπους και τα σημεία επιστροφής προϊόντων που σας προσφέρουμε.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Σας παρακαλούμε θερμά σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν να ακολουθήσετε κάποιον από τους τρόπους επιστροφής που σας προσφέρουμε.

Επιστρεφόμενα Δώρα

Επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση αγοράς με πιστωτική κάρτα μπορεί να γίνει μόνο στην κάρτα με την οποία έγινε η αγορά. Αυτό έχει ως συνέπεια ότι όταν αγοράζετε ένα δώρο από την ιστοσελίδα μας, ο αποδέκτης του δώρου δεν είναι σε θέση να παραλάβει τα επιστρεφόμενα χρήματα. Ωστόσο εμείς έχουμε τη λύση και σε αυτό καθώς μπορούμε να ανταλλάξουμε την αξία του δώρου με κουπόνι αγοράς της ίδιας αξίας με την οποία μπορεί να επιλέξει ο ίδιος το αντικείμενο που επιθυμεί.

Αλλαγές στους Όρους Χρήσης

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάζουμε τους Όρους Χρήσης για αγορές μέσω της ιστοσελίδας μας ανά πάσα στιγμή. Εάν αυτό συμβεί, θα σας ενημερώσουμε με αποστολή των νέων Όρων Χρήσης στην ιστοσελίδα μας. Σε περίπτωση που δε συμφωνείτε με τους νέους Όρους Χρήσης για αγορές μέσω της ιστοσελίδας μας, δεν πρέπει να μας στείλετε καμιά παραγγελία.

Οι Όροι Χρήσης καθορίζονται εκ νόμου και είμαστε σύμφωνοι σε δικαστική επίλυση οποιασδήποτε διαφωνίας.

Σε περίπτωση οποιοδήποτε μέρος των Όρων Χρήσης κριθεί παράνομο από το δικαστήριο, οι υπόλοιποι όροι παραμένουν έγκυροι και εκτελέσιμοι.