Σφάλμα
  • Δεν είναι διαθέσιμο το πρότυπο για αυτήν τη σελίδα. Παρακαλώ, επικοινωνήστε με το διαχειριστή του ιστοτόπου.

 

 

Ασφάλεια Συναλλαγών

 

Η ιστοσελίδα μας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να λαμβάνει προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Για παράδειγμα, χρειάζεστε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τη λέξη κωδικό σας ώστε να δείτε τα προσωπικά σας στοιχεία στην οθόνη του υπολογιστή. Επίσης η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί κωδικοποίηση των πληροφοριών που αποστέλλονται μεταξύ του server μας και του περιηγητή ιστοσελίδων (web browser) που χρησιμοποιείτε. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα για αρκετό χρονικό διάστημα, η ιστοσελίδα θα σας αποσυνδέσει και θα πρέπει να επανασυνδεθείτε εισάγοντας και πάλι τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού  σας ταχυδρομείου και τον Κωδικό Πρόσβασης.

 

Με σκοπό να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση ίσως να κρατήσουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά, για παράδειγμα, με το προϊόν που αγοράσατε, τη διεύθυνση χρέωσης και πληροφορίες σχετικά με την παράδοση του προϊόντος. Δεσμευόμαστε όμως για την ασφάλεια αυτών των πληροφοριών και για τη διατήρησή τους ως απόρρητες και σε καμία περίπτωση δε θα πουλήσουμε ή νοικιάσουμε τις πληροφορίες αυτές σε άλλες επιχειρήσεις ή σε τρίτους. Στα καταστήματα Q σεβόμαστε και τιμούμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να φανούμε αντάξιοι.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των αγορών σας μέσα από την ιστοσελίδα μας επισκεφτείτε τη σελίδα μας για την Πολιτική Ασφαλείας.