Σφάλμα
  • Δεν είναι διαθέσιμο το πρότυπο για αυτήν τη σελίδα. Παρακαλώ, επικοινωνήστε με το διαχειριστή του ιστοτόπου.

Οι χρόνοι παράδοσης που αναφέρονται εδώ είναι αντιπροσωπευτικοί, ο χρόνος παράδοσης υπάρχει πιθανότητα να μεταβάλλεται.

Πότε θα παραλάβω το προϊόν μου;

Θα σας αποστείλουμε ένα γράμμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο αμέσως μόλις η παραγγελία σας σταλεί από εμάς. Θα παραλάβετε το προϊόν μέσα σε 1 έως 3 ημέρες (εργάσιμες) αν βρίσκεστε στην Ευρώπη. Σε περίπτωση που το δέμα αποστέλλεται αλλού, η μέγιστη διάρκεια που θα κάνει να φτάσει σε εσάς είναι 7 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η παράδοσή του στο χρόνο αυτό, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε τι επιθυμείτε να κάνετε.

Σε περίπτωση που κάνετε την παραγγελία σας την Πέμπτη μετά τις 3μμ, η παραγγελία σας θα αποσταλεί την Παρασκευή και θα φτάσει σε εσάς την επόμενη εργάσιμη ημέρα που είναι η Δευτέρα (σύνολο, δυο εργάσιμες μέρες).

 

Παραλαβή από κατάστημα

Μπορούμε να ετοιμάσουμε το προϊόν της επιλογής σας και να το στείλουμε σε κάποιο από τα καταστήματα μας το οποίο βρίσκεται πιο κοντά σε εσάς ώστε να μπορέσετε να το παραλάβετε από εκεί στην καλύτερη για εσάς ώρα. Όταν το αντικείμενο φτάσει στο εν λόγω κατάστημα, θα σας ειδοποιήσουμε τηλεφωνικώς ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  για να περάσετε να το παραλάβετε.

Παρακαλούμε να παραλάβετε το προϊόν μέσα σε 30 ημέρες. Για λόγους ασφαλείας και προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξηγήσεως, παρακαλούμε να έχετε μαζί σας την ταυτότητά σας ή ανάλογο επίσημο έγγραφο για την αναγνώρισή σας.