Σφάλμα
  • Δεν είναι διαθέσιμο το πρότυπο για αυτήν τη σελίδα. Παρακαλώ, επικοινωνήστε με το διαχειριστή του ιστοτόπου.

 

Αγαπητοί γονείς,

 

Μετά από επιθυμία πελατών µας, με τους οποίους έχει δημιουργηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης κατά τη διάρκεια της πολυετούς μας παρουσίας στο χώρο του ποιοτικού κοσμήματος, δημιουργήσαμε τη Λίστα Βάπτισης babyQ.

 

Είναι ένας θεσμός πολύ δημοφιλής στο εξωτερικό, όπου οι γονείς μπορούν να διαλέξουν µόνοι τους τα δώρα / αντικείμενα που επιθυμούν να τους θυμίζουν αυτήν την ξεχωριστή ημέρα.

 

Με τη Λίστα Βάπτισης babyQ, έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε δώρα πολύτιμα και διαχρονικά, δώρα των οποίων η αξία θα αυξάνεται µε το πέρασμα των χρόνων. Με την τεράστια ποικιλία που διαθέτουμε και την καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού µας, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε αυτό που επιθυμείτε.

 

Εκτός από τα παιδικά κοσμήματα όπως ταυτότητες, σκουλαρίκια, βραχιολάκια, κρεμαστά, φυλαχτά, γούρια κλπ θα μπορούσατε να επενδύσετε σ’ ένα κόσμημα για το παιδί σας που θα φορεθεί όταν θα έχει μεγαλώσει και θα μπορεί να εκτιμήσει την αξία του, τόσο την πραγματική όσο και τη συναισθηματική.

 

Όταν η βάπτιση αφορά αγόρι, εκτός από μια ταυτότητα ή φυλακτό μπορούν να επιλεγούν κοσμήματα που θα φοράει η μαμά μέχρι να έρθει η ώρα που θα μεταβιβαστούν στη μελλοντική γυναίκα ή κόρη του αγοριού ως ένα «οικογενειακό κειμήλιο». Έτσι το κόσμημα συμβάλει στη δημιουργία ενός συνδέσμου μεταξύ των γενιών και αποκτά το καινούργιο µέλος της οικογένειας κάτι που μπορεί να συνεχίσει να περνά από γενιά σε γενιά.

 

Η Λίστα Βάπτισης babyQ γίνεται ευρύτερα αποδεκτή λόγω του φιλανθρωπικού της χαρακτήρα, καθώς για κάθε κατάθεση που γίνεται, τα babyQ και η Q-Jewellery ενισχύουν οικονομικά το έργο ενός κοινωφελούς ιδρύματος.

 
 

Πως λειτουργεί η Λίστα Βάπτισης babyQ

 

Η διαδικασία είναι απλή στην εφαρμογή της. Οι καλεσμένοι σας, αντί να επιλέξουν ένα συγκεκριμένο δώρο, καταθέτουν τα χρήματα που θα διέθεταν για αυτό στη Λίστα Βάπτισης που έχετε στα babyQ και Q-Jewellery. Έτσι απαλλάσσετε τους καλεσμένους σας από τη δύσκολη επιλογή του δώρου και εσάς από τη δυσάρεστη διαδικασία των επιστροφών και αλλαγών. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να προεπιλέξετε τα δώρα που θα επιθυμούσατε, έτσι ώστε οι φίλοι σας να σας προσέφεραν ένα από αυτά. Κι εμείς, ως δώρο στο παιδί σας, θα αυξήσουμε το ποσό που συγκεντρώθηκε κατά 10%.

 

 Οι καλεσμένοι σας έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν το δώρο τους σε οποιοδήποτε κατάστημα της συνεργαζόμενης τράπεζας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, επιδεικνύοντας το καρτελάκι του προσκλητηρίου της βάπτισης, µε πιστωτική κάρτα στον ιστότοπό µας ή σε ένα από τα τρία καταστήματά µας.

 

Η λίστα παραμένει ενεργή για ένα μήνα μετά από την ημερομηνία της βάπτισης. Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από όλα µας τα καταστήματα ή να παραλάβετε δωροκάρτες τις οποίες θα εξαργυρώσετε όποτε θελήσετε.

 

Παρέχουμε δωρεάν το ειδικό καρτελάκι που θα μπει στο προσκλητήριο σας και θα ενημερώνει τους καλεσμένους σας για τη Λίστα Βάπτισης babyQ. Το καρτελάκι είναι διακριτικό και αναφέρεται σε προαιρετικό δώρο που ίσως θέλει να κάνει κάποιος καλεσμένος καθώς επίσης και στη συνεισφορά µας σε κοινωφελή ιδρύματα.

 

Εάν το επιθυμείτε, μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό σας χώρο στον ιστότοπό µας, αφιερωμένο στη βάπτισή σας, όπου θα ανακοινώνονται πληροφορίες σχετικά µε τη βάπτισή σας όπως π.χ. η διεύθυνση της εκκλησίας, του χώρου δεξίωσης, τοποθεσίες διαμονής για τους εκτός πόλης καλεσμένους σας µε τη βοήθεια χαρτών κλπ.

 

Θα χαρούμε να σας παρουσιάσουμε τη Λίστα Βάπτισης babyQ σε µία συνάντηση, όπου θα µας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουμε τις δικές σας επιθυμίες.

 

Επειδή εσείς και το παιδί σας

 

αξίζετε το καλύτερο.