kosmimata q-jewellery normal

Τ Η Λ.     2 3 1 0    2 3 8    3 1 8

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ | ΕΓΓΡΑΦΗ
Το Καλάθι σας είναι άδειο.
shopping_bag


Μονόπετρο

E-mailΕκτύπωση
 

Έχετε πάρει τη μεγάλη απόφαση, είναι η γυναίκα της ζωής σας και θέλετε να της το δείξετε. Για περισσότερα από 500 χρόνια η πρόταση γάμου συνοδεύεται με ένα μονόπετρο δαχτυλίδι σαν απόδειξη αγάπης. Η γυναίκα της ζωής σας αξίζει μόνο το καλύτερο και μόνο αυτό επιθυμείτε για αυτήν. Είναι όμως τόσες οι επιλογές και δύσκολη η επιλογή που η απόφαση σας προξενεί πονοκέφαλο, ίσως και μια ανησυχία. Θα της αρέσει ή όχι; Θα χαρεί; Θα πει το ναι;

 

403360406278405244403361

Μην ανησυχείτε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να γίνει ευχάριστη αυτή η διαδικασία. Με καλοσύνη και ευγένεια μα πάνω απ’ όλα με την εμπειρία μας μπορούμε μαζί να βρούμε το τέλειο μονόπετρο για τη μέλλουσα σύζυγό σας. Σας παραθέτουμε εδώ απαντήσεις σε κάποιες από τις πιθανές απορίες σας.

Το πρώτο και συνηθέστερο ερώτημα είναι το ποσόν το οποίο πρέπει να ξοδέψετε για το μονόπετρο. Δεν υπάρχει κανόνας στο συγκεκριμένο θέμα και οι επιλογές είναι πολλές σε όλο το εύρος των τιμών. Απλά έχουμε να σας αναφέρουμε ότι ένας έως δυο μισθοί είναι η οδηγία των «ειδικών», αυτό φυσικά εξαρτάται και από το μισθό που παίρνετε, απλά ένας άγραφος κανόνας για να μη "χανόμαστε". Εμείς σας υποσχόμαστε πως ούτε θα χαθείτε αλλά ούτε και θα ξοδέψετε απαραίτητα δυο μισθούς σας, εκτός αν το θέλετε!

 406450

 411631 412628 416678

Τί είναι αυτό που της αρέσει; Αυτό είναι ένα ερώτημα το οποίο καλούμαστε να απαντήσουμε μαζί. Σε περίπτωση φυσικά που το διαλέξετε μαζί τα πράγματα είναι εύκολα, χωρίς να βιαστείτε ή να δυσανασχετήσετε, βάλτε την να δοκιμάσει ότι θέλει και όσα θέλει μέχρι να βρει αυτό που της αρέσει. Σε περίπτωση που θέλετε να της κάνετε την έκπληξη θέτοντάς της το μεγάλο ερώτημα μαζί με ένα μονόπετρο που θα την συγκινήσει, χρειάζεται μια μικρή προεργασία. Πηγαίνετε βόλτα μαζί της στις βιτρίνες και ενθαρρύνετέ την με τρόπο να σας μιλήσει για τί της αρέσει, προσοχή μη δώσετε στόχο έντονα. Θα το καταλάβει αλλά ποτέ δε θα ξέρει την ακριβή χρονική στιγμή που θα κάνετε την κίνηση σας. Δώστε βάση στα σχόλια της για δαχτυλίδια που έχουν δεχτεί φίλες της και προσπαθήστε να καταλάβετε αν προτιμά μοντέρνα ή κλασσικά, κίτρινο ή λευκό χρυσό, κτλ. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το είδος της πέτρας, στις περισσότερες των περιπτώσεων ένα όμορφο διαμάντι θα τη συγκινήσει για την κίνησή σας. Κουβεντιάστε όλα τα παραπάνω μαζί μας και είναι σίγουρο ότι θα βρούμε αυτό που της ταιριάζει καλύτερα.

 416679

 416691 416692 416693

Ένα άλλο θέμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι το μέγεθος του δαχτυλιδιού. Δε θέλετε σε καμία περίπτωση να σας πει το ναι και τη στιγμή που της φοράτε το δαχτυλίδι να συνειδητοποιήσετε ότι είναι πολύ μεγάλο ή να μη της χωράει. Εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δανειστείτε ένα άλλο δαχτυλίδι της χωρίς να το καταλάβει. Φέρτε μας το δαχτυλίδι και το πρόβλημα έχει λυθεί. Καλό θα ήταν βέβαια να μη προλάβει να αντιληφθεί ότι της λείπει ένα δαχτυλίδι.

Τέλος σας μένει να επιλέξετε το διαμάντι. Έχετε υπόψη σας τους τέσσερις παράγοντες που καθορίζουν την αξία και την ομορφιά ενός διαμαντιού, βάρος – απόχρωση – καθαρότητα – κοπή. Μέσα από τις σελίδες μας μπορείτε να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για τα Διαμάντια και πώς να κάνετε την επιλογή του. Μπορείτε πάντα να επισκεφτείτε κάποιο από τα καταστήματά μας και να τα κουβεντιάσουμε και κατά πρόσωπο ή μπορείτε να δείτε εδώ ένα δείγμα της συλλογής μας σε μονόπετρα.

Φυσικά στον αρραβώνα υπάρχουν κι άλλα δώρα τα οποία θέλετε να κάνετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο θα βρείτε επώνυμα ρολόγια και χειροπέδες για το μέλλοντα γαμπρό καθώς επίσης και σταυρούς και μενταγιόν και για τους δυο.