Η Εταιρεία

QJewellery-2

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Q Jewellery

Η δραστηριοποίηση της εταιρίας «Q – JEWELLERY» στην αγορά της Θεσσαλονίκης ξεκινά το 1980, με την ίδρυση του πρώτου καταστήματος στην οδό Τσιμισκή, στην καρδιά της πόλης. Διαγράφοντας μια σταθερή και επιτυχημένη πορεία στην εμπορία κοσμημάτων και ρολογιών, η εταιρία εξελίχθηκε σε μια δυναμική επιχείρηση, με προτεραιότητα την ικανοποίηση κάθε πελάτη.

1
QJewellery-4

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
ΣΕ ΒΡΕΦΙΚΑ
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Η επιχείρηση εξειδικεύτηκε στον τομέα του παιδικού κοσμήματος και αξεσουάρ και εισήγαγε το αποκλειστικά για παιδιά brand, babyQ. Παιχνιδιάρικα δωράκια, κοσμήματα, σταυροί βάφτισης και φυλαχτά, καρφίτσες και κωνσταντινάτα. Τα πάντα σε κοσμήματα σε ασήμι και χρυσό για τους μικρούς μας φίλους, που πρωταγωνιστούν πάντα στις ζωές και τις καρδιές μας!

QJewellery-5

Από τότε έχουν κυλήσει περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια,

το brand babyQ αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε περισσότερο μέσα στο χρόνο ενώ έγινε και αποκλειστικό, πέρα των καταστημάτων Q – Jewellery, κατάστημα. Σήμερα αποτελεί μια ολοκληρωμένη συλλογή από δωράκια για το μωρό αλλά και για τη μαμά για κάθε περίσταση, γέννηση, βαπτιση, γενέθλια μέχρι ακόμα την ενηλικίωση με δώρα για την αποφοίτηση από το σχολείο και την επιτυχία της εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, το Πανεπιστήμιο ή το ΤΕΙ.4

 

Θα βρείτε επίσης προσεκτικά επιλεγμένες από εμάς προτάσεις δώρων για το νονά και το νονό ενώ η συλλογή μας σε Σταυρούς Βάπτισης αποτελεί σημείο αναφοράς με επιλογές σε κάθε ύφος και για κάθε πορτοφόλι. Αν πρόκειται να γίνετε νονός ή νονά, σκοπός μας είναι να βρείτε σε μας περισσότερες από μια επιλογές για να διαλέξετε οι οποίες ικανοποιούν το προσωπικό σας γούστο στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Q Jewellery

Δώστε λάμψη στην
καθημερινότητα σας
Καθιστούμε δουλειά μας να σας
προσφέρουμε κοσμήματα σε άριστη ποιότητα